Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

O nama

Poduzeće O.K.I. Mont d.o.o. djeluje od 2001. godine. Naše djelatnosti se, prije svega, odnose na tehničko održavanje osnovnih sredstava u industriji, izvođenje izolacijskih, limarskih, bravarskih, strojobravarskih, strojarskih, energetskih, skelarskih i antikorozivnih radova.

Kroz dugogodišnje iskustvo u radu organizirali smo svoju bazu podrške i opreme, stručni kadar, vlastita projektna i tehnološka rješenja koja u potpunosti udovoljavaju strogim zahtjevima poslovanja te smo na taj način izravno utjecali na kvalitetu naših usluga.

 

Svoja poslovna dostignuća i punu radnu učinkovitost postižemo praćenjem dostignuća na brzorastućem tržištu proizvodnje, obrade i načina korištenja materijala i srodnih tvari čiji su sustavi i tehnologije razrađeni do najsitnijih detalja.

Ugovorene poslove izvodimo u dogovorenom roku, vlastitom opremom te na zadovoljstvo brojnih naših klijenata.

Predstavljanjem naših usluga pozivamo Vas da nas kontaktirate i sami se uvjerite u našu poslovnost i sposobnost izvođenja ugovorenih radova i projekata.

   

Temeljem Rješenja Ministarstva kulture RH (Uprave za zaštitu kulturne baštine) tvrtki O.K.I. Mont d.o.o. dopušteno je izvođenje radova na nepokretnom kulturnom dobru u smislu izvedbe krovopokrivačkih i limarskih radova. Rješenje je izdano 30. prosinca 2009.

Tvrtka O.K.I. Mont d.o.o. također posjeduje i Suglasnost Ministarstva zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva za izvođenje radova na skupini građevina F. Suglasnost je izdana 11. veljače 2010.